Skip to main content

ICT Diensten

Voor jouw website

Wij maken professionele websites op maat en daarnaast kunnen we niet alleen een domeinnaam registreren maar ook het best passende webhostingpakket en voor de beveiliging voor je website het passende SSL certificaat regelen. 

Moderne website

We creëren een aantrekelijke website met moderne technologieen. Ze bestaan uit ‘onzichtbare’ coderingen waarop je ontwerpelementen kunnen worden geplaatst.

SSL certificaat

Voor de beveiliging van het dataverkeer van jouw website kunnen wij een uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat of een EV-certificaat voor je regelen.

Domeinnaam registratie

Zoek je een domeinnaam? We kunnen je helpen om een domeinnaam te regelen die gelijk is aan je bedrijfsnaam. Van .nl, .com tot .org, wat je wil, wij kunnen het voor je regelen. 

SEO en/of SEA

SEO en SEA zijn beide manieren om gevonden te worden in Google. Met behulp van SEO hoef je niks te betalen aan Google en bij SEA (bij Google ook wel AdWords geheten) betaal je aan Google per klik op je advertentie.

Digitale marketing

Het is tijd om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen door het te introduceren en uit te breiden met de hoogtechnologische mogelijkheden van e-marketingforms die jouw producten en diensten in korte tijd aan een groot publiek kunnen verkopen.

Verhoog jouw zichtbaarheid

Bereik jouw doelgroep door meer bezoekers naar jouw website te trekken door gebruik te maken van e-marketing.

Social media beheer

Weblogix ICT Solutions kan verzorgen het Social Media beheer van onder andere Facebook, Instagram, YouTube en Twitter pagina’s voor jouw merk.

Meer verkeer

De beste aandacht voor detail is de essentie van de unieke ontwerpconcepten van Weblogix.

Inzicht genereren

Krijg sociaal inzicht van jouw bedrijf door interactie te hebben en direct feedback over jouw producten en diensten te krijgen van potentiële klanten.

E-Commerce solution

Laat jouw bedrijf soepel leiden met onze verscheidenheid aan programmeeroplossingen die de efficiëntie van jouw bedrijf vergroten. We bieden een reeks e-commerceoplossingen om jouw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen.

Webshop programma

Goede software zorgt ervoor dat alle technische zaken automatisch geregeld worden. We bieden het beste webshop programma om jouw bedrijf online gemakkelijk te laten groeien.

Mediacampagnes

Een contentmanagementsysteem identificeert en tagt individuele stukjes marketingcontent tijdens het creatie-, ontwerp- en distributieproces.

End-to-end oplossing

End-to-end is een term die wordt gebruikt om oplossingen te beschrijven die elke fase in een bepaald proces bestrijken voor alles dat door een derde partij moet worden geleverd.

Support

Klantenservice is meestal een van de belangrijkste aspecten voor alle bedrijven, zowel kleine als grote ondernemingen. Het systeem zorgt voor telefonische ondersteuning, assistentie op Facebook en Twitter.

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization

Wist je dat 80% van jouw websitebezoekers je vindt via zoekmachines zoals Google? Je website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is dus de beste manier om snel meer verkeer te genereren. Zet je dit op de juiste manier in, dan zorgt het onder andere voor een hogere positie in Google, een structureel betere vindbaarheid en je wordt als betrouwbaar gezien.

Beter vindbaarheid

Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines zoals in Google.

Meerdere diƫntsten, een doel

SEA is vooral winstgevend als die gepaard gaat met een sterke SEO-campagne (search engine optimalisatie). Weblogix ICT Solutions staat je graag bij om jouw inspanningen op dat vlak efficiënt te combineren tot een online promotiecampagne die echt de omzet van jouw bedrijf doet stijgen.

Top prestatie

Kiezen voor best resultaat met zoekmachineoptimalisatie bij Weblogix ICT Solutions betekent kiezen voor een duurzame en lange termijn strategie.

Rapportage & analyse

Een belangrijk onderdeel van SEO is het analyseren, interpreteren en rapporteren. De webstatistieken zijn een belangrijke bron van informatie die jouw organisatie helpen om de online marketingactiviteiten te verbeteren. 

Heb je hulp nodig bij jouw website?

NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP!