Skip to main content

Webdesign

Jouw website

Wij maken moderne websites, een professionele website die je echt nieuwe klanten oplevert. Elke website beschikt over een beheersysteem met speciale functies van Wordpress tot Drupal, Joomla of Magento. We kunnen ook op maat gemaakte modules voor u bouwen.

Modern ontwerp

We creëren een basisstructuur voor een moderne ontwerp. Ze bestaan uit ‘onzichtbare’ coderingen waarop je ontwerpelementen kunnen worden geplaatst.

Top prestatie

We spelen in op de webontwikkelingsbehoeften van elk type bedrijf en leveren goede en betrouwbare webservices.

Digitale branding

We helpen je graag met behulp van een merkbeheertechniek die gebruik maakt van digitale branding om je merk te ontwikkelen op de digitale wereld.

Responsive design

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie door op een creatieve manier websites te maken met verantwoorde lay-outs die compatibel zijn met nieuwe technologieën.

WHY CHOOSE US

Belangrijkste eigenschappen

Gemakkelijk in beheer

Je hebt geen kennis van coderingen nodig om onze gemaakte websites te beheren. Met makkelijke functies en een paar kliks kun je je website eenvoudig beheren. Mocht je er toch niet uitkomen kun je altijd ons contacten.

Meest populaire modules inbegrepen

De meest populaire modules van elk CMS zijn inbegrepen bv: Agenda, Formulieren, Social media, Enquêtes, Foto en Video galerij, Nieuwsberichten, Reactiesysteem, Sliders, Google Analytics, FAQ en veel meer...

Betere vindbaarheid door Google

We maken gebruik van populaire SEA-technieken en programma's voor de beste ranking en vindbaarheid. Met geautomatiseerde optimalisatie systeem kan Google de websites optimaal indexeren.

Prachtige responsive design

Al onze websites zijn standaard responsive. Dat betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker. Dit gaat automatisch, je hoeft dus hier zelf niets voor te doen.

E-mail marketing ready!

E-mail marketing is een medium om klanten te binden door middel van het versturen van waardevolle informatie. Onze websites hebben een standaardformulier om potentiële klanten de mogelijkheid te bieden zich aan te melden om waardevolle informatie per e-mail te ontvangen.

Zoekfunctie

Heb je een grote website? Dan is het verstandig je bezoekers een mogelijkheid te bieden waarmee ze kunnen zoeken in je website. Alle onze websites hebben standaard zoekfunctie. Dit is heel belangrijk om de bezoekers mogelijkheid te geven snel informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Video's en filmpjes

Met de behulp van video en filmpjes kun je diverse onderwerpen makkelijker uitleggen en je producten of diensten beter presenteren. Het is een standaardmodule die je makkelijk kan activeren op jouw website.

Internet strategie

Het internet heeft de manier waarop we bedrijven bouwen en promoten radicaal veranderd. Het bouwen van een website is de basis van jouw digitale strategie en is een van de meest effectieve manieren om reclame te maken voor jouw producten. Wij kunnen je helpen jouw digitale marketingstrategie te verbeteren.

Formulieren

Webformulieren op een website zijn heel belangrijk voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld registreren van evenementen, het boeken van een tafel in een restaurant/hotel, abonnement op een nieuwsbrief enz. Alle onze websites hebben een webformulier module standaard geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Je investering om door ons een nieuwe website te laten maken varieert van project tot project. Naarmate er meer uren nodig zijn stijgt je investering. We kunnen hierover natuurlijk vooraf afspraken maken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

"Responsive design" is de beste manier om een website mobielvriendelijk te maken. Het betetekent dat de verschillende "blokken" op een webpagina zich qua vorm en positie aanpassen aan het beeldschermformaat.

Bij smalle beeldschermen (bijvoorbeeld een smartphone) is er geen ruimte voor veel content in de breedte, dus worden verschillende contentblokken boven elkaar gepositioneerd in plaats van naast elkaar.

Dat gaat niet vanzelf maar moet voor elke website worden geprogrammeerd door zogeheten @media queries toe te voegen aan de opmaakinstructies van een webpagina. Dat zijn computerinstructies die zoveel zeggen als "is het scherm smaller dan 600 pixels? Zet dan de nieuwsberichten onder elkaar in plaats van naast elkaar".

Wanneer je nieuwe website klaar is varieert van project tot project. De ene keer is een eenvoudige website met een paar dagen al online, en de andere keer vergt een complexe webapplicatie maanden werk.

We streven er altijd naar om de doorlooptijd van een project compact te houden; projectfocus heeft vaak een positief effect op creativiteit. Dat betekent echter nooit dat we er een 'haastklus' van maken: je krijgt steeds de tijd om rustig de verschillende ontwikkelstadia van jouw nieuwe website te volgen.

SEO staat voor Search Engine Optimization en SEA staat voor Search Engine Advertizing. Het zijn beide manieren om gevonden te worden in Google. Met behulp van SEO hoef je niks te betalen aan Google en bij SEA (bij Google ook wel AdWords geheten) betaal je aan Google per klik op je advertentie.

We beginnen een project, nadat we opdracht van je hebben gekregen om een nieuwe website te maken, met het verzamelen van informatie en materialen die je al beschikbaar hebt. Je logo ontvangen we het liefst in een zogenaamd 'vector-formaat', bijvoorbeeld een .eps of .svg of .ai of .pdf-bestand (dit in tegenstelling tot een pixel-bestand zoals een foto).

Fotomaterialen ontvangen we graag in hoogresolutie om de beeldkwaliteit op de website optimaal te houden. Wat er verder nodig is stemmen we helder met je af.

Of er maandelijkse kosten verbonden zijn aan je website bij Weblogix ICT Solutions hangt af van de diensten die we voor je leveren. Is het realiseren van je nieuwe website een eenmalig project, dan declareren we geen maandelijkse kosten bij je. Laat je je website (en/of email) hosten bij Weblogix ICT Solutions, dan hoort daar wel een periodiek tarief bij. Hetzelfde geldt voor eventuele andere abonnementen die je afsluit bij ons, zoals bijvoorbeeld een abonnement op het technische onderhoud.

Steeds maken we duidelijke afspraken met je zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

We gebruiken onder andere Drupal, WordPress, Joomla, Moodle, Typo 3 en Magento.

Deze wereldberoemde opensource CMS’en kan je super eenvoudig en zonder technisch gedoe mee werken, uitbreiden en updaten. 

Als je aan ons vraagt wat op het moment de meest populaire Content Management Systemen (CMS) zijn, dan antwoorden wij vol overtuiging: "Drupal, Wordpress en Joomla". Deze CMS'en kun je het beste gebruiken bij het maken van een zakelijke website tot een persoonlijke blog, een webshop of voor elektronische leeromgeving.

Je krijgt bij het opleveren van je nieuwe website duidelijke uitleg van ons over hoe je zelf content kunt toevoegen. Hoe meer interessante informatie jouw website bevat over een bepaald onderwerp, hoe interessanter is je site ook voor een willekeurige bezoeker met interesse in dat onderwerp. Google geeft vaak een hogere zoekresultatenpositie aan websites naarmate de content op de site interessanter is.

Ook helpt het wanneer je website linkjes ontvangt van andere websites; het liefst van websites die (ongeveer) over hetzelfde onderwerp gaan. Wanneer je veel unieke en interessante content op je site plaatst, dan komen er vanzelf meer inkomende links bij. Content marketing heet dat!

Heb je hulp nodig bij jouw website?

NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP!