Skip to main content

Webhosting

Razendsnel webhosting

We kunnen de beste serverruimte voor je regelen op basis van de behoefte van je bedrijf. Daardoor kun je snel aan de slag met je website, domein en e-mail. Voor optimale prestatie en betrouwbaarheid raden wij aan in Nederland gevestigde serverruimtes te gebruiken. 

Snelste webhosting!

Met een snelle laadtijd heeft je websitebezoeker vrijwel direct alle informatie op zijn scherm. Een snelle website is belangrijk voor zowel de resultaten in Google als de gebruikerservaring van je potentiële klanten. Verhoog je omzet vandaag nog en kies voor onze webhosting.
Weblogix ICT Solutions partners met de snelste, betrouwbare en veilige webhosting in Nederland

cPanel beheersysteem

We bieden standaard cPanel webhosting aan onze klanten. cPanel is een grafische beheersysteem voor het beheren van jouw webhosting account. Met cPanel kun je wanneer je maar wil allerhande zaken als het aanmaken van e-mailadressen, databases, et cetera zelf beheren.

Je website razendsnel online!

Na het aanvragen of verhuizen van je eigen domeinnaam kan je al binnen 5 minuten aan de slag met je website.

De beste prestaties

Een optimaal geconfigureerde server op basis van LiteSpeed webserver. Alle data van je website wordt volledig op high performance SSDs opgeslagen. De webserver ondersteund standaard HTTP en zelfs ook al QUIC om je website zo snel mogelijk te tonen aan al je bezoekers.

De WordPress plugin LScache reduceert laadtijden van je website naar onder de 0,4s. Snelle responstijden van de website resulteert in een hogere conversie en betere Google Ranking.

Drupal en WordPress specialist

Een website maken of onderhouden kan soms best een ingewikkelde taak zijn. Gelukkig kan je altijd terugvallen op ons als je er even niet uit komt.

Heb je regelmatig vragen over je Drupal of WordPress website, zoals hoe je een contactformulier maakt of bepaalde foutmeldingen waar je niet uit komt? Onze Managed pakketten geven je de mogelijkheid terug te vallen op onze expertise als je er even niet meer uit komt.

Verhuizen

Het verhuizen van je eigen website kan een tijdrovende klus zijn en heb je soms diepgaande technische kennis voor nodig. Daarom hebben we tools ontwikkeld om het verhuizen van je website en e-mail zo eenvoudig mogelijk te maken. Meestal zijn alleen de inloggegevens voldoende om geheel geautomatiseerd alles over te zetten van je huidige provider.

We helpen je graag mee om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen met zo weinig mogelijk downtime.

Veelgestelde vragen

Webhosting wordt over het algemeen aangeboden in een "shared hosting" variant. Wat hiermee wordt bedoeld is dat de servercapaciteit die je gebruikt voor je webhosting pakket gedeeld wordt met andere klanten. De overboekingsfactor bepaald in meer of mindere mate hoe snel je website altijd is.

We bieden standaard cPanel beheersysteem aan onze klanten. cPanel is een grafische tool voor het beheren van jouw webhosting account. Met cPanel kun je wanneer je maar wil allerhande zaken als het aanmaken van e-mailadressen, databases en cms et cetera zelf beheren.

Ja, je kan altijd jouw webhostingpakket upgraden. Neem hiervoor gerust contact met ons op en we helpen je graag je bedrijfswebsite verder uit te breiden.

Zeker! We willen natuurlijk niet dat je met lege handen komt te staan als je een keer een fout maakt. Van elk Webhosting pakket maken wij eenmaal per dag automatisch een back-up. Die back-ups kan je dan vervolgens zelf terugzetten wanneer het jou uit komt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je dicht tegen de limiet van je schijfruimte aan zit en door iets onverwachts je er zelfs overheen gaat. We sluiten je website niet direct af en sturen je ook niet meteen een factuur. Je krijgt een aantal tips per e-mail hoe je je schijfruimte kunt beperken of hoe je heel makkelijk je pakket kunt upgraden zodat je voortaan weer meer dan voldoende ruimte hebt om te groeien.

Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Laat ons weten en wij helpen je graag.

We ondersteunen onder andere: WordPress, Joomla, Drupal, Typo 3, Magento, OpenCart, Prestashop, osCommerce

Deze CMS’en kan je super eenvoudig en zonder technisch gedoe installeren met onze one-click installer. Staat het CMS wat je wilt gebruiken hier niet bij? Neem contact met ons op en we laten je weten of je CMS bij ons zal werken.

Ja, op alle webhostingpakketten kun je WordPress installeren. Met de one-click installer in cPanel kun je met 1 klik op de knop een WordPress installatie laten uitvoeren. Bovendien kun je gebruikmaken van de WordPress toolkit waarmee het up-to-date houden van je WordPress super eenvoudig is.